03
aug.

2020 si cele mai in voga tunsori pentru barbati

Odata cu trecerea timpului, trend-urile se schimba, atat in materie de haine, accesorii si chiar tunsori. Oricare ar fi moda prezentului, un lucru este cert, barbatii trebuie sa se tunda. Cum s-a depasit perioada in care tunsoarea era considerata doar o rutina executata odata pe luna, in scop practic, iata ca barbatul prezentului isi doreste ceva mai mult decat o vizita la frizeria cartierului. Haircut-ul a devenit un accesoriu, care se alege dupa fizionomia, trasaturile si preferintele purtatorului. Vrei sa afli care sunt cele mai in voga tunsori pentru barbati din 2020? Underground Barbershop ti-a pregatit o lista cu stilurile actuale ale acestui an.

Crew cut

Un clasic in materie de tunsori, stilul crew cut inca nu este considerat de domeniul trecutului. Cum recunosti un crew cut? Una dintre trasaturile principale ale acestei tunsori este reprezentata de laterale, care sunt tunse mai scurt, partea centrala a capului fiind cea care pastreaza parul la un nivel ceva mai lung. Un bun exemplu de crew cut este cel Ivy League, care mentine parul central suficient de lung pentru a putea fi pieptanat peste cap sau pe lateral. Acest tip de tunsoare scoate foarte bine in evidenta trasaturile faciale, cum ar fi pometii sau maxilarul proeminent.  

Undercut

Cu siguranta ai observat barbati tunsi scurt in zona calotei craniene, si mai lung in partea superioara a capului. Ei bine, daca nu stiai, afli acum ca aceasta este tunsoarea tip undercut. Stilizata cu produse adecvate, undercut-ul poate fi o tunsoare eleganta si moderna, extrem de abordata in anul 2020. Daca esti un barbat preocupat de aspectul fizic, care acorda atentie detaliilor si preciziei, stilul undercut este cel mai potrivit pentru tine.

Buzz cut

Un alt exemplu de tunsoare clasica, buzz cut-ul isi pastreaza locul in topul celor mai iubite tunsori si in acest an. Inspirata din stilul militar, este extrem de apreciata in perioada anotimpului cald. Buzz cut-ul este caracterizat de o lungime extrem de scurta, fiind perfecta pentru barbatii care nu isi doresc sa petreaca prea mult timp in fata oglinzii, dis de dimineata. Tunsoarea buzz cut poate urma linia parului, sau poate include linii drepte in jurul tamplelor, pentru un look ceva mai rough.

Caesar cut

Dovada ca stilul este atemporal, tunsoarea caesar cut este inspirata de la nimeni altul decat Imparatul roman, Iulius Cezar. Desi iti poate parea o idee demodata, stilul caesar a devenit extrem de repede popular in randul barbatilor tineri, in acest an. Versatila, potrivita unui spirit liber, si unui stil vestimentar nonconformist, forma moderna a caesar cut se evidentiaza prin bretonul tip „castron”, realizat la un nivel scurt. Poti combina aceasta tunsoare cu stilul fade, pe laterale, pentru un look fresh si actual.

Pompadour

Nu esti adeptul parului scurt? Atunci tunsoarea pompadour poate fi ceea ce cauti in materie de par. Deși pare extrem de actuală, tunsoarea Pompadour a fost făcut celebră de către Elvis Presley, în perioada anilor 50, urmat îndeaproape de James Dean sau Little Richard. Daca iti surade acest stil, trebuie sa stii ca ai nevoie de minimum 10-13 cm de par, cu un fir ceva mai gros si putina ceara. Este o tunsoare eleganta, potrivita barbatului increzator, care pune accent pe aspectul fizic impecabil.  Stilurile vin si pleaca, important este sa iti alegi o tunsoare care sa te reprezinte si sa te avantajeze. Fa-ti o programare la Underground Barbershop, si noi iti vom sta la dispozitie cu sfaturi si tunsori atent realizate. Intra chiar acum pe novabooker si rezerva-ti locul pe scaunul nostru.

Articol scris de Bejereanu Cristian