Despre noi

Strada Cuza Vodă 42, Iași

Underground

Dacă în jurul anului 1880 barbershop-urile erau la putere, iată că ele au revenit cu succes în prezent. Barbershop-ul nu este o simplă frizerie de cartier. Barbershop-ul este definiția masculinității, tunsorilor perfecte și bărbilor impozante. Urmează sau creează tradiția! Vino cu fiul tău, și petreceți timp de calitate împreună. Între timp, noi vă vom răsfăța cu tunsori fără cusur. Garantat, nu vă veți ridica de pe scaunul nostru nemulțumiți!

I moustache you a question:

Cand ai fost la barbershop ultima oară? Dacă trebuie să te gândești la răspuns, înseamnă că este cazul să faci o vizită la Underground Barbershop. Fie că vii pentru un buzz cut, un high fade sau un „ca de obicei”, știm exact la ce te referi. Alege-ne, iar noi vom presta cele mai bune servicii, pentru părul și barba ta. Tik tok, it’s beard o’clock!

Știe să mânuiască foarfecele ca nimeni altul și nu se dă în lături de la nicio provocare. Scaunul lui are o listă lungă de așteptare, deci mișcă-te repede, dacă vrei să îl vezi anul acesta! PROGRAMEAZĂ-TE SERGIU Hairstylist barbier Hairstylist barbier PROGRAMEAZĂ-TE ANDREI Dacă nu ți-ai făcut până acum programare la el, nu știi ce ai pierdut! Se mișcă extrem de rapid și face totul ca la carte. Ai clipit și gata tunsoarea!

Fun Facts

5645

HAIRCUTS

389

CLIENTS

1243

BEARDS